خشك كن ميوه و سبزيجات مادون قرمز
در اين دستگاه، سيستم هاي پيشرفته خشك كن با استفاده از لامپ هاي حرارتي تشعشي (طيف نوري مرئي قرمز تا مادون قرمز[1]) طراحي و ساخته شد كه نرخ گرمايش، سرمايش و دماي حداكثر آن (بصورت مقطعي) به ترتيب تا 100°C/min، 90°C/min  و به 450°C قابل افزايش مي باشد كه براي خشك كردن موضعي رنگ در صنايع مختلف و همچنين براي تبخير  و خشك كردن مواد غذايي در صنايع غذايي كاربرد دارد. به طوريكي با تابش امواج مادون قرمز به سطح قطعه يا مواد، امواج توسط سطح قطعه جذب شده و باعث خشك شدن سريع رنگ روي قطعه يا مواد ميگردد. در مقايسه با سيستمهاي مشابه كه با مشعل گازي دمشي كار مي كنند كه علاوه بر الودگي محيطي زياد، راندمان پائيني دارند، استفاده از اين نوع انرژي باعث افزايش كيفيت، راندمان و كاهش مصرف انرژي در فرايند رنگ كاري مي گردد.